~~PenC!nTa SeTia~~

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nur Qistina Raudhah bt Kasmijefriza

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

-0uR SeC0nD BaBy-

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers

Thursday, April 30, 2009

~2 paPer LaSt 4 f!NaL eXaM~

Alamak!!!
Sedar tak sedar dah nak habis 4 sem aku di UM..Tahun depan dah masuk final year...ya ALLAH cepatnye masa berlalu....Teruskan perjuangan atau aku ke alam pekerjaan. Wallahua'lam...Bkn aku tak blh decide, aku dah decide, tapi keputusan family bercanggah. Apa2pun, aku utamakan family...hehehe..ma, abah, dont worry...Along ikut kata ma...hehehe.....Fuhhh....final exam tinggal 2 paper lagi, sempat lagi aku change blog aku, dari wordpress ke blogspot. bkn ape, kat sini lagi senang nk upload gambar, nk edit balik pun senang...bg aku la....korang, aku tak tahu...Hmmmm...paper last aku 4 hb 5. start kul 8.30 mlm tueee.....mak oiii balik mlm2 la nti..abes kul 10.30 mlm....tunggu kumpul kertas jwpn lu, alamaknya kul 11 mlm la aku jalan kaki balik hostel. Nasib baik, ramai2, klu sorang2 wallahua'lam..nk cari siapa si penyelamat tak tahu la....alamaknya, aku panggil pakcik security guard...Jd cam hari tu, tunggu punya tunggu teksi, satu batang hidung teksi pun aku xnampak....ape ag, dgn selamba aku tahan kereta peronda kampus UM nih...alhamdulillah...nasib baik pakcik tu..hmmm pakcik ke? muda ag la...abg la...tp...susah la aku nk sebut abg....gatal lidah jdnya...so, aku ngan selambe panggil pakcik...kehkehkeh....nasib la pakcik peronda tue....alhamdulillah sampai gak aku kat hostel a.k.a Kolej tercinta Kolej Kediaman Kelima, Universiti Malaya.



Opssss....lebih plak, aku cuma nk bercerita ttg 2 final exam aku yg last nih, satu human and animal physiology...perrggghhh...best siot belajar....start ngan osmoticity, kidney, respiratory, cardiovascular,bla2.....dan satu lagi nutritional sciences....oleh kerana aku belajar nutritional sciences, aku sekarang sedang mengaplikasikan ape yg aku belajar dalam hidup ku...bkn ape, inilah masanya utk ku berubah...berubah???




hahahaha....suspend betul...xpe2...tunggu dan lihat erkk? kemunculan semester baru nanti...hehe... =p




Ok la...jam sekarang dah menunjukkan 2.15 ptg...aku harus berhenti, bak kata fahri dalam ayat2 cinta, kita kena hidup di atas peta lakaran kita, jika menginjak satu saat, yg lain akan turut berubah...lebih kurang mcm tu la fahri cakap...ape2 pun, nk tahu lebih lanjut, bacalah NOVEL AYAT2 CINTA.....


p/s: Baca2 jgk, SOLAT jgn terlepas dan dilambat2kan....Qur'an pun kena baca taw!


~~~Salam cinta dari Dr.Cinta~~~





6 comments:

nisah said...

lama x mendengar ayat2 bio...
huhuhuhuhu...
rindu la plak kat bio ni...
hehehhe...
lama gak x mencarut ngan ayat2 bio...
hehehhehe...
dulu slalu je wat sbb nk bg ingat term bio...
huhuhuhu...
gud luck final...
wat lek lok...

drcinta said...

hehehe....
leh jer nok baco bio mula...
best wei....
koho best lonim...
anan ag best, die amik..
subjek khusus bab tu..hehehe..
awak abes doh ko final?

im stanum said...

kak sue,

salam singgah..baca buku baik2. gambatte.

hehe. kak sue, ni nak tanya. bila list nama yg stay college kelua ni? lambat sangat la. org nak balik rumah ni.

hehe. lupa nak tanya, ni kaunter pertanyaan ofis KK5 kan?

drcinta said...

list neme kena tny opis syg oii..
kak sue dah lama xgi opis...
g tny abg alif yer..
xpe die baik punya...
bestnyerr dh nk balik...
kak sue bln 6 nanti bru balik..huhuhu

nisah said...

sy 5hb br abis final...
skrang ni dah jatuh cinta ngan math lak...
huhuhhuhu...
aik...
awk ngan nan x blaja sama subjek kew...

drcinta said...

jatuh cinta ngan math?
fuhhh.....gilerrr r saim sy ni...
mesti otak power nie...
sy tobat doh, xmo amik math subjek luar jbtn..
kerana math la sy down bru nie...huhuhu
yup...sy ngan nan ade satu subjek tak same sem ni..sbb sy dftr KO-K sem ni..
kira dah hbs la sy punya jam kredit KO-K..
final year, tak pyh nk funin2 psl KO-K ag...
sbb ade tesis yg nk d buat lak..hehe..
awk ade tesis tak kna buat?

~CIntaKu HinGga KeSyuRga~

IKAN ITU, MENGINGATKAN AKU AKAN DIKAU...

1 tahun 8 bulan

1 tahun 8 bulan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cursor