~~PenC!nTa SeTia~~

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nur Qistina Raudhah bt Kasmijefriza

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

-0uR SeC0nD BaBy-

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers

Thursday, July 9, 2009

OPKIMAS

OpeRaS! Kh!DmaT MasyArakAt Pas!r Mas!!!!

Fuuuhhhh…cuti sem kali ini, aku sempat menyertai program khidmat masyarakat yg dikenali sebagai OPKIMAS. Di bawah sedikit sebanyak info mengenai OPKIMAS dan apa itu OPKIMAS. Melalui program ini, aku dapat mengisi masa cutiku dengan kegiatan yg berfaedah… Terima kasih diucapkan kepada urusetia2 yg terlibat.

“Program OPKIMAS 09 merupakan program Operasi Khidmat Masyarakat Pasir Mas yang bertujuan untuk member peluang kepada mahasiswa untuk mengetahui dan mengenali kehidupan masyarakat di kawasan Pasir Mas, Kelantan. Melalui program ini juga mahasiswa dapat mendekatkan diri mereka dengan masyarakat dan mengetahui tatacara hidup masyarakat desa disamping berkongsi pengalaman dengan pelajar disitu.

Objektif OPKIMAS 09 adalah untuk meningkatkan penglibatan mahasiswa dalam aktiviti masyarakat. Selain itu, program ini adalah salah satu cara untuk membentuk keperibadian dan sahsiah diri dalam membina karektor kepimpinan mahasiswa yang disegani dikampus dan diaplikasikan dalam masyarakat. Program ini juga ingin melahirkan mahasiswa yang peka terhadap budaya, adat dan bangsa sendiri.”
p/s: Lama baru blh post new buletin....lps laptop xleh guna, wireless plak problem...

0 comments:

~CIntaKu HinGga KeSyuRga~

IKAN ITU, MENGINGATKAN AKU AKAN DIKAU...

1 tahun 8 bulan

1 tahun 8 bulan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cursor