~~PenC!nTa SeTia~~

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nur Qistina Raudhah bt Kasmijefriza

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

-0uR SeC0nD BaBy-

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers

Wednesday, January 20, 2010

::AkU & TeNteRa LauT::

Fuhhh...lame xupload post baru kat blog nie.....hehehe...busy maaa...(bussiness woman katakan..hehe)..ape kaitan ngan tentera laut ni..(navy)

Bulan ni...weekend aku, aku xpernah ade kt bilik...lau ade pun, salin tukar baju jer....dan tdur...ade hal jer aku nih....almaklumlah.......toing3! cuba teka? (^_^) ????

Sebuk bisness..tapi alhamdulillah buat masa sekarang, aku still can catch up lagi the learning in the class....hmmm...nape la lam jiwa aku ni xpernah hilang semangat bisnes nih...dr sekolah rendah aku dah start bisnes kecik2..sampai sekarang...yg leh aku wat excited coz in TWO WEEKS.....2 minggu ni aku dapat RM$$$$.$$...alhamdulillah...aku leh bantu family aku dah..

Oit3...bussiness ape aku wat nie....HERBALIFE...i'm in HEALTH become WEALTH...huhu..dah kurus orang keep asking me la...pe ag...promote r produk kesihatan yg aku jual ni..pe ag..nk kejar income RM100,000,000.00 nie.....wahaaaaa~~~ giler byk kan? Tapi xmustahil aku akn dapat...

-->USAHA TANGGA KEJAYAAN...
-->JANGAN CEPAT PUTUS ASA...
-->DIMANA ADA KEMAHUAN DI SITU ADA JALAN...
-->DOA DIPERMURAHKAN REZEKI DAN SIHAT TUBUH BADAN...

Tapi study tetap study....
what i'm need to do...must to carefully arrange my time..hehe

Haha..tentera laut ni..ini time class Dr.Durriyah..class Central Nervous System Diseases ( Penyakit sistem saraf pusat)..aku pinjam topi angah tuk amik gambar..lame xposing...xsempat dowh...kejar2 g class waktu pagi..kul 8 lak tue...everyday except friday kul 9 pg..huhu

Hehe..disebalik senyuman aku ini penuh makna...i'm feel BAHAGIA..kui3..xsabar nk balik umah cuti raya cina nanti la...ehehehehe...
(aku reti senyum jer, xreti sengih yg nmpk gigi...kikiki)

Hmmm....tuhhh kat tepi tu ade botol herbalife...itu la tea die...wat asyik aku ulang alik g toilet..kdg3 berkejar hbs class lari ke toilet...haha..i'm going to lost 10kg more of my lemak degil..haha..
Opsss...masuk toilet td, jumpa la kwn lama aku....
"Fuhyooooo....mak datin, xknl aku..." itu first expression die..opsss....berubah sgt ke aku nie? haha...sikit je la...

pegi semayang kt surau plak..."ala kak sue makin cantik....sy xknl la....lain.." hohoho...kembang semangkuk org puji..kui3...jgn puji lebih2, nti xmandi aku balik kang..

Hmmm...bkn nk bangga diri kat sini..tapi tuk berkongsi dgn my customer n my frens yg selalu visit my blog ni...nk bg semangat tuk my customer ag...semua org blh kelihatan muda, cantik, sihat, ceria....bila dah slim..blh la bergaya dgn penuh keyakinan..betol tak? dgn adanya HERBALIFE....

hahha...ape aku merepek merapu nih?

sesape yg lum tahu produk yg aku jual dan nk tgk pe coleteh aku pasal herbalife...leh r layari blog bussiness aku..klik je kt link bwh nie.....semoga anda senyum dan ceria membacanya krn saya pun tersenyum sewaktu menulis blog ni wlpun dlm kepenatan krn baru hbs class Penyakit Kronik....hahaha...


mau pegi mundi munda la.....tadaaaaaa~~~

<<<(^_^) keep health, keep slim>>>

4 comments:

Nur Hani said...

hahahaha.....tu gmbr hani yang ambik.....gempak lahhh tajuk post kali ni.......hahahahaha...

Dr.Cinta said...

hahaha...thanks hani,
pndai hani amik gmbr yg nie..
cantik snaping nyerr..hehe
len kali leh r tlg amik lagi..
tajuk post yg gempak..
klu hani wat ag gempak kowt!!
hahaha :=)

Miss Marquis said...

wah. hebat kamu (:

Dr.Cinta said...

miss marquis...tq atas pujian itu..
tapi xde la hebat mana pun..
org lain, ramai lagi yg lebih hebat..

~CIntaKu HinGga KeSyuRga~

IKAN ITU, MENGINGATKAN AKU AKAN DIKAU...

1 tahun 8 bulan

1 tahun 8 bulan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cursor