~~PenC!nTa SeTia~~

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nur Qistina Raudhah bt Kasmijefriza

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

-0uR SeC0nD BaBy-

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers

Friday, January 29, 2010

:::Duit melayang lagie:::

Huhuhu....semalam kecoh aku...tgh cas tepon..sekali tertarik talik charger tu....
Bedebuk!!!
Jatuh terus hnset..terus mati xbernyawa..hnya tinggal sisa2 hdupnya sahaja...wawawa....bak kata mama edah, mati kuman aku....bkn sakat mati kuman, siap mati katak tambah kodok ag..huhuhu...
seyus...smlm.....xlena tdur duk fikir phone aku..bkn pe...CONTACT NUMBER my CUSTOMER...penting tuh..nk folllow up blik...maklumlah..nk jadi good personal heatlh consultant...huhu..

Habis je class neuro..aku terus g digitall mall..kedai baru jer bukak...tny pnya tny repair...aku dah agak dah rosak ribbon lam henset nyer...cz dah 4 kali hnset aku ni rosak..
Aku repair kt klntn RM50 jer...tny 1st kedai..RM60...tny second kedai RM80...wahhh...lagi giler mahal...
aku tny next kedai...

"u repair sblm ni berapa?"

"RM50.."

"Ok bolleh la..."

Fuhhhh..seb baik apek ni murah hati.."

(Tepon aku kembali bernyawa setelah diberi nafas baru.)

Tepon sony ericson G700 aku ade...tapi ntah ape manja tepon tu, xboleh masukkan sim celcom..aku pun pelik...tp biar je la...itu tepon adik aku sbnrnya...aku pinjam amik gambar tuk thesis aku jer....hbs sem ni, aku bg balik kt die...


Nasib baik la ade skuter hani nie....ade ape2 kecemasan...rela je hani bg pinjam motor...xpun, mcm hri ni die pergi sekali dgn aku...thanks hani....thanks a lot!

Huhuhu.....inilah yg dimaksudkan WAKTU KECEMASAN....yg aku citer dlm last post tu...

xpasal2 pitih aku melayang....dah siap repair...siap aku salin no fon customer aku...aku kira simpan dlm khazanah la tepo nokia 5300 tue....xpun sape2 nak, aku jual...harga buleh dirunding..tapi...tgk mcm mne, kalau korang nk murah..i say sorry la...hhuuhu..byk kngn tuh tepon tuh....

(Tgk saje je la...duit bg kt apek tu td...)

Last2 aku beli yg baru...nokia 5320 express music...wane merah...dah xnk pakai hnset slide ke, hnset lipat ag...dah serik...cpt rosak...huhuhu



( 29 JANUARY 2010..
sejarah baru, aku beli hnset baru...
Hopefully tahan lama..aku bknnya suka tukar2 phone ni...



Huhuhu....need to cantact Dr.Mizanur...to discus about my bussiness...where is he? i'm cannot contact him....huwaaaa......
SUPERVISOR for HERBALIFE!!!!
Kena kerja kuat lagi la nie....nk top up balik duit untung herbalife yg wat beli henset ni..huhu

(@_@)

3 comments:

nurhani said...

hahahaha......telefon...telefon....telefon berbunyi...ada anak orang dalam kesusahan...ini serius....hani kan ketua wonderpet...hahahah........hani nak mcm boleh buat part time ni..nak chrge sewa motor kat sue..hahah..sue, jom kita buat dinner sendiri nak ..dak tak pg dinner himsak...hihihi...

muhamad radzie said...

haha...angkat je handset baru..kan da jadik jutawan wanita skrang..:)

Dr.Cinta said...

hurhani: hihihi....ketua wonderpet lambat report la...uwaaaa...sewa motor? brape tuh satu sem? haha..
alamak....dinner sendiri? sue dah siap2 nk terbang pahang lerr syg time nih...bila nk wat diner sendiri? hntar jer msg kt phone baru...hehehe..ngade2 ckp phone baru..

radzie: hehehe....dah angkat tepon baru da...jutawan wanita kena kerja keras nk top up wet wat beli hnpon ni lgi la...huhuhu..tepon tepon..

~CIntaKu HinGga KeSyuRga~

IKAN ITU, MENGINGATKAN AKU AKAN DIKAU...

1 tahun 8 bulan

1 tahun 8 bulan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cursor