~~PenC!nTa SeTia~~

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nur Qistina Raudhah bt Kasmijefriza

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

-0uR SeC0nD BaBy-

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers

Wednesday, December 30, 2009

-:TODAY & YESTERDAY:-

Hahaha....sejak akhir2 ni rajin plak aku berblog yer...esemen, test, exam, lab work xde lagi minggu ni bole r aku berceloteh kat sini...
Haaa.....lame aku xmasuk gym weh...sejak cuti sebulan lps, mne ade gym ky kmpung aku.."jin" ade la....kui3... (^_^)

Lps kuliah hari ni saje nk singgah mini gym kt kolej ak...nk jenguk2...
nahhh...amik ko...pe ag posing sensowang r...amik gambar..
inilah budak yg perasan koros....biarpun xde la kurus sgt pown...tp hri makin hari ade je yg tegur..makis koros...makin cumei..alhamdulillah..berkat kesungguhan dan kesabaran aku.. kesannya aku dpt rasai sendiri....
sape yg belum mengikuti kisah bagaimana aku leh korus..klik je link ni...jgn tekejut kowang tgk aku yg dulu..hehe..
chaiyok2..teruskan lagi....jgn tggal tulang kering sudaa...xbest mak aku nk pelok cium nanti..cz aku suka tdur atas riba mak ngan ayah lagi wlupun dh leh jadik bini owang..kikiki...
mak dan ayah dan aku yg bahagia....(xleh upload gmbr tdo kt sini, nt peta malaysia tersasar..haha)
hari ni hijau menjadi pilihan aku..

Merah si mak ngah...ini yg semalam....hri kedua aku kt UM...
muka boring tambah duk kemam gula2..tggu bus nk g class, lambat plak dtg...

tggu punya tggu....
akhirnya....


tu diaaa......bus UM kebanggaan student UM dtg....



p/s; bila kerja....conpem aku kena g ngan bus jgk first2...sebelum ak beli kete idaman aku....
kereta #%$^!*$
(@_@)

2 comments:

Maswani said...

Salam.. lamo dh x gi make nasi goreng di UM..huhu..

Dr.Cinta said...

maswani: nasi goreng kolej mano tu? mai r jale2 sini..hehe

~CIntaKu HinGga KeSyuRga~

IKAN ITU, MENGINGATKAN AKU AKAN DIKAU...

1 tahun 8 bulan

1 tahun 8 bulan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cursor