~~PenC!nTa SeTia~~

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Nur Qistina Raudhah bt Kasmijefriza

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

-0uR SeC0nD BaBy-

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers

Tuesday, February 2, 2010

::HARI AKU DINAKKAN PANGKAT::

Hari ni 2 Febuary 2010.....

Fuhh..bgun bagi2 nk g class kul primer metabolism kul 8....siap2 duk lam dewan kuliah tu..abg technician masuk...class dibatalkan hari ni...pehhh...penat2 bgun2 pagi..hehe...xpe2 leh g opis jap..mklumlah...org dah ade opis...tp jauh dr UM...kt Jln raja Chulan tuh...perrggg...xpe2..kerana kebahgiaan family aku rela..hihi..
Hari ni...aku dinaikkan pangkat dr DISTRIBUTOR aku melangkah ke SUCCESS BUILDER dan SEKARANG.....
SUPERVISOR!!!!
alhamdulillah..berkat doa semua..
Jom masuk dalam herbalife opis..hehe..

(Sempat posing kt pintu masuk ag tuh...
seb baik ade kak sue yg satu kepala suka bergambar..hehe..)



(Herbalife company baru renovate...aku di sambut dgn cahaya di atas kepala...dongak je atas..kowang akan tgk lampu ni..siap ngan logo herbalife tuh...cantik...)

Siap aku amik order form...untie sharifah dtg said congratulation to me...wah2..bangga weh...ade org dtg salam ramai...seb baik xde laki...laki dtg ucp tahniah pun, aku tunduk jer...cara wanita berbisnes berhadapan dgn lelaki...

(haha..sebelah kanan aku ni la kak effrieda yg byk membantu aku selama ini..thanks akak krn sudi memberi tunjuk ajar dan bersusah payah dgn su...untie sharifah di sebelah kiri..thank untie selalu bagi semangat kat sue..thanks semua...abg bercermin hitam kt blkg tuh...bodyguard aku tuh..
hahahaha....bodyguard? tau dek abg tuh, mengamuk..abg tuh dtg nk beli brg kt wife die la..tetiba die termasuk lam pict aku..hehe


fuuuhhhh....2 jam kena beratur...semua org berebut2 nk beli barang...semua org berebut2 nak sihat...hahaha....
ANDA BILA LAGI???
TUNGGU & TUNGGU.....Tunggu la....saya dah ke depan..insyaALLAH akan kedepan lagi..
apa yg penting doa restu dr mak dan usaha tnp putus asa...

Bila la nk tiba giliran aku ni...huhuhuhu...cepat la....xsabar nk bergambar ngan brg2 nanti..hehe..


Lps pergi kat order kaunter....kena pergi beratur kat kaunter pick up brg plak...kt sini xde la perlu tunggu ramai sgt...


(Nah....abes RM5000 aku beli brg ni...xpe2 kejap jer...rolling balik...
at least dpt jadik supervisor da.....)



(Barang2 yg sedia di angkat ke dalm kereta kak effrieda..mak aihhh...muat tak ni..huhu..sempat ag tuh posing....sememangnyer aku suka amik gmbr dulu n sekarang...hehe..)


(Tuh dia..kak sue ngan abg firdaus selaku bf die...tgh susah2 susun brg lam bonet..aku snap je picture...itulah kerja aku...hahaha..)
Abg firdaus dan kak sue ni dh couple....dowang mmg sporting..kak sue nk tambah berat...dgr2 die citer berat die dah bertambah 4 kilo...tahniah kak sue...abg firdaus plak..nk turun berat...dah turun..tp lupa nk tny die berapa...hehe..sorang nk gain sorang nak lost weight..chaiyok2...semuanya boleh ngan herbalife....
Kak effrieda nk belanja kitaorang hari ni...alamak..aku puasa la...aku suh kak effrieda hntr aku balik UM da lps tu....nk balik rehat jap....
Kena study tuk test esok plak...semuanya aku kena jadi yg terbaik tuk masa depan aku...
"I MUST BE STRONG TO MAKE
MY FUTURE BECOME STRONG"
Sampai bila aku harus menunggu...itu keputusan aku dlm herbalife...dan kerana aku bertindak cepat..bulan ni aku dapat RM bla bla bla bla...ALHAMDULILLAH...
Ma n abah...tggu along balik!!!!

k r semua...wish me gud luck...if u r interested...contact me..

2 comments:

ღ TeRU²bOzUღ said...

Congrets kak sue =)

Chaiyokkk!!!

Dr.Cinta said...

thanks wafa...
wafa pun chaiyok2 gak..hihi

~CIntaKu HinGga KeSyuRga~

IKAN ITU, MENGINGATKAN AKU AKAN DIKAU...

1 tahun 8 bulan

1 tahun 8 bulan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

cursor